Lys og lamper er noe av det fineste du kan bruke når du skal innrede den perfekte boligen. Det er nemlig noe som gir stemning. Når lampene ikke er tent, kan de være flotte skulpturer i hjemmet, og det er derfor designerlamper er blitt så populære som de er blitt. Her skal vi se hvordan du enkelt kan bruke designerlamper for å få mest mulig ut av hjemmet ditt. 

Lamper som forteller hvem du er

Det er noe helt spesielt med designer lamper. Det er nemlig ikke bare funksjonelle lamper, det er små skulpturer som kommer med et helt sett referanser og konnotasjoner som ikke er andre lamper forunt på samme måte. Det er også lamper som kan være med deg gjennom hele livet, og ja, kanskje til og med gå i arv. Det er en helt spesiell estetisk tilknytning til designer lamper som gjør at man forbinder dem med noe helt spesielt. De kan nemlig med fordel fortelle noe om hvem du er og hva du står for – og ikke minst, hvilken referanseramme du har.

Det at man har en spesiell type lampe i hjemmet, og har valgt å inkludere den i den overordnede estetikken, sier noe om at man har en viss smak. Det er det mange som synes er attraktivt, og derfor er det ikke så rart at mange velger å inkludere designer lamper når de skal lage den perfekte innredningen. 

Innred med lys

Det er heldigvis sånn at designerlamper er pene når de slukket, men det er også viktig hvor man plasserer lys og hva slags lysstyrke man velger. Når man bor i et land som er mørkt i så store deler av året som det er her i Norge, så er det kanskje ekstra viktig at man velger gode lyskilder. Derfor er det lurt å velge lyskilder som kan dimmes, eller som gir et behagelig lys.