editorial

En bobil gir deg muligheten for å reise på en måte som ellers ikke er mulig. Her kan du nemlig kjøre akkurat der du vil, og utforske både Norge og utlandet på en fleksibel, spennende og annerledes måte.

Hvorfor reise med bobil

Hvis du vil reise for å oppleve og utforske nye steder, da er bilferie et helt opplagt valg. Her får du nemlig turen som en del av opplevelsen, og du kan komme frem til steder du ellers aldri ville se når du reiser med fly. Det gir deg helt nye muligheter for å utforske områder som ligger litt utilgjengelig, og som ligger langt unna de store byene.

image

Du får en fleksibel og fri måte å reise på, der du hele tiden kan endre planene og ta den tiden du vil. Det er opplagt for deg som vil reise rundt i Norge, men du kan selvfølgelig også bruke en bobil i utlandet der spesielt våre naboland er opplagte å kjøre til.

Hvilken bobil skal du velge

Det finnes masse bobiler på markedet som dekker de fleste behov, og det riktige valget avhenger fullstendig av dine behov og ditt budsjett. Kjøper du din bobil i Namsos, da kan du få glede av det store utvalget hos Namsos Fritid. De tilbyr nemlig et imponerende sortiment av bobiler, der du selv kan velge om du vil gå med den integrerte typen, et modell med alkove eller noe helt annet. 

Selvom mange faktorer er viktige når man velger bobil, så er bilens størrelse selvfølgelig avgjørende. Her finner du alt fra de minste med plass til par og små familier, til de største bobilene som gir plass til at hele familien kan bli med på tur. En liten bobil er som regel billigere og enklere å kjøre, så velg den modellen som passer til deres behov.