editorial

Vi legger mye tid og fokus i å sammensette en sammenhengende garderobe av klær. Det er fordi vi kler på oss hver eneste dag, men mange glemmer at det er like viktig at det er en viss sammenheng i garderoben vår av ting og tilbehør som sko. Her skal vi se litt nærmere på hvordan du skal tenke når du skal sammensette den perfekte skogarderoben. Da har du alltid noe som passer. 

Dette skal du tenke på

image

Når du skal sammensette en fullverdig skogarderobe, er det noen ting det er lurt å tenke på. Det å skulle sette sammen en god skogarderobe er nemlig ikke så annerledes enn å sette sammen en god  garderobe av klær. Det er viktig å finne sin stil og skape en rød tråd gjennom hva stilen kommuniserer til andre. Klær og stil, inkludert sko, er nemlig en konstant samtale mellom deg og omgivelsene, og vi kan ordløst formidle mye med det vi har på oss. 

Det er også lurt å rydde opp i det du har før du går i gang med å finne sko til skogarderoben. Vær kritisk, og kvitt deg med det som er slitt, gammelt eller ikke passer inn i stilen din lenger. 

Finn sko som passer perfekt for deg

Det å finne sko som passer, handler ikke bare om størrelse, det handler også om stil og om å finne noe som hører godt sammen med klesgarderoben din. Det tar litt tid å finne frem til et merke som kommuniserer og representerer akkurat det du vil fortelle med skogarderoben din. Et merke som Cole Haan gir deg en rekke ulike valgmuligheter, så du enkelt kan sette sammen en skogarderobe til forskjellige anledninger. Når du har funnet sko som passer perfekt og passer inn i stilen din, kan det godt være en god ide å kjøpe flere fra samme merke – så får du en rød tråd i skogarderoben.