Er det kanskje på tide med ny seng? Det er mange som ikke er klare over at sengen faktisk skal skiftes ut etter noen år, rett og slett fordi den ikke støtter som den skal mer. Vi bruker mye tid i sengen hver natt, og derfor er dette utrolig viktig. Men kan man egentlig finne ny seng på nettet? Det skal vi se nærmere på her. 

Hvorfor på nettet?

Så hvorfor skal man kjøpe seng på nettet, er det ikke mye bedre å kjøpe seng i butikk? Da kan man jo prøve den først! Det enkle svaret er faktisk nei. Det er ikke bedre å kjøpe seng i butikk, rett og slett fordi du setter deg selv i risikoen for å velge feil seng. Men er det ikke lettere å velge riktig i butikk, tenker du kanskje. Men nei, det er det ikke, og det er det en enkel grunn til.

Når man skal velge ny seng, så er det viktig at man velger riktig fasthet på madrassen for å få den optimale støtten man trenger. Det er her det ofte går galt når man kjøper seng i en fysisk butikk. Vi mennesker har jo en tendens til å velge det som føles mest behagelig i øyeblikket, og det er ikke det beste utgangspunktet når man skal kjøpe ny seng. 

Når man skal kjøpe ny seng, bør man faktisk gå etter noen helt faste parametre som bestemmer hvilken fasthet du skal ha. Det handler om vekt og hvordan du sover om natten. Når du vet dette, så kan du faktisk enkelt kjøpe en seng på nettet på sider som Bedre Nætter. Når man prøver sengen i butikk, så har mange nemlig en lei tendens til å velge en madrass som er for myk – den føles behagelig der og da, men støtter ikke godt nok i det lange løp.