Drømmer du om et sterkere, sunnere og tykkere hår? Og vil du motvirke og forebygge hårtap som mann? Da kan PureGrow hjelpe deg godt på vei. De har nemlig utviklet noen produkter som henvender seg spesifikt til forebyggelse av hårtap hos menn, og de har vist seg å virke veldig effektivt. De henvender seg spesielt til deg som føler at håret har blitt tynt i en for tidlig alder, og som sliter med begynnende hårtap. Det er noen produkter som er enkle å anvende i hverdagen, som er trygge å bruke helt uten bivirkninger, og som samtidig virker svært effektivt til å motvirke og forebygge hårtap samt fremme ny hårvekst.

Hovedproduktet i serien er deres serum eller konsentrat, som anvendes direkte på hodebunnen. Denne består av unikt sammensatte ingredienser som stimulerer blodsirkulasjonen i området, og dette fremmer da veksten av nytt hår. Den er enkel og trygg å anvende, og resultatene vil vise seg ganske kort. Som bonus kan den anvendes både i hodebunn og i skjegget, dersom du sliter med hårtap begge steder.

Samtidig kan det være en god idé å supplere med andre produkter som næringsrik sjampo, samt generelt å ta godt vare på håret ditt. Det gjør du ved å anvende skånsomme hårprodukter med masse næringsstoffer, samt ved ikke å vaske håret for ofte. Regelmessig besøk hos frisøren kan også hjelpe deg godt på vei. Og så er det viktig at du sørger for å få nok veske samt alle de nøvendige næringsstoffer gjennom en sunn og variert kost. Dette er nemlig også noe som fremmer hårvekst. Sliter du med å få dine vitaminer og mineraler, da kan du med fordel supplere med PureGrows kosttilskudd som sørger for at du får alle de næringsstoffer som håret trenger, og slik kan du altså også stimulere hårvekst innefra gjennom kosten.