Hvordan får jeg selvtilliten tilbake?

For en mann kan det være vanskelig å komme seg ut på datingmarkedet i eldre alder. Det er fordi selvtilliten gjerne går litt nedover med årene. For eksempel kommer rynkene frem, musklene svinner noe hen, og ikke minst sliter mange menn med hårtap. Det kan være vanskelig å konkurrere med de yngre gutta som har fyldig hår, men et produkt slik som hos https://puregrow.no/ kan mest sannsynlig hjelpe til med den saken.

Selv om en ikke liker å kun dømme på utseendet, så dømmer vi altså oss selv også på utseendet. Mye av vår selvtillit ligger i å vite at vi er komfortable med vårt eget utseende. Derfor følger det ganske enkelt at dersom vi skal få selvtilliten tilbake, så bør vi også ta i et tak hva gjelder utseendet vårt. Men er det ikke tross alt slik at hårtap er en genetisk greie sier du kanskje da? Det er kun delvis riktig!

Hårtap kan bekjempes

Det er nemlig slik at en kan bekjempe selv en genetisk tilstand, og det med ganske enkle steg. Mesteparten av hårtapet folk flest opplever er tross alt ikke genetisk uansett. Mye av det stammer nemlig fra mekanisk påvirkning, der vi for eksempel sliter ned håret gjennom for mye dusjing, og ikke minst diverse hårprodukter. Et populære skue er at menn styler håret med hårvoks blant annet. 

Dette hårtapet helt spesifikt kan ganske så enkelt bekjempes dersom en tar i et tak og slutter med de dårlige vanene. Det kan fort ta en stund, men så tar det tross alt flere år før en også merke hårtap, så da kan motkuren fort ta en stund også. På toppen av dette bør en bruke profesjonelle produkter mot hårtap som nevnt tidligere, for å sikre seg at håret ditt er sunt og lever lengre!