editorial

Det finnes utrolig mange støvsugere på markedet, og det er ikke nødvendigvis enkelt å finne den som oppfyller ens behov på den beste måten. Her skal vi se på et lite utvalg, så du kan velge riktig til ditt behov. 

Industristøvsuger 

Industri støvsugere er en type støvsugere som man bruker i industrien. Det er altså en ekstra kraftig støvsuger, som brukes til å suge opp store mengder støv eller lignende. Det kan også være en støvsuger som er laget til å bruke i et stort omfang, eksempelvis på et kontor eller en instiutsjon. Det er altså ikke en type støvsuger som de fleste har bruk for i hjemmet, men hvis du er på jakt etter en støvsuger til en arbeidsplass, så kan det være denne formen for støvsuger du er på jakt etter. Mange av de mest populære støvsugermerkene på markedet i dag, har faktisk startet med å produsere industristøvsugere i sin tid. 

Industri støvsugere

Robotstøvsuger

En robotstøvsuger er akkurat det det høres ut som, det er en støvsuger som støvsuger helt av seg selv, og der du altså ikke trenger å gjøre noe. Det er utrolig smart for deg som hater å støvsuge. Det finnes mange svært gode robotstøvsugere på markedet i dag, men det er som regel også nødvendig å ha en alminnelig støvsuger så man kan støvsuge der robotstøvsugeren ikke kommer til. Det er også en god ide å velge en robotstøvsuger som man kan sette på når man ikke selv er hjemme – altså en som går helt av seg selv, så man kan komme hjem til en nystøvsuget hjem. 

Poseløs støvsuger

En annen svært populære type støvsugere, er poseløse støvsugere. Det vil si at du slipper å skifte støvsugerpose, men i stedet kan tømme innholdet rett i søppelkassen når beholderen er full. Det er både penge- og ressursbesparende.