Vil du ha et teppe som kan holde deg varm uansett hvor kaldt det er? Da skal du velge et elektrisk varmeteppe. Da får du nemlig et mykt og godt teppe som er utstyrt med en elektronisk enhet som sørger for at du blir varmet opp på ingen tid. Det er opplagt å bruke både utendørs og innendørs på kalde dager, når du fort vil varmes opp og holde deg varm i lang tid.

Hos 123 elektronikk kan du finne et stort utvalg av elektriske varmetepper for alle behov. De herlige varmetepper ligner på helt vanlige tepper, og er produsert i materialer som polyester, ull og fleece. Derfor er de utrolig behagelige å bruke, og de er samtidig flotte å se på. Men de er utstyrt med en liten kontrollenhet, der du kan innstille hvor mye varme du vil ha på. Ofte vil det være minst 3 forskjellige innstillinger, slik at du selv kan velge den temperaturen som passer for deg. Kontrollenheten er avtakbar, og du kan altså også bruke det som helt vanlig teppe når du vil det. På noen varianter er det tilmed en timer, sånn at varmen slutter etter en viss periode som du selv kan innstille.

Den avtagbare kontrollenhet betyr også at du kan vaske teppe i maskin som vanlig. Det gjør at du kan holde det pent og ha glede av det i mye lenger tid.

På nettsiden kan du se hele utvalget av varmetepper og finne den variant som passer best for deg og dine behov. Velg mellom forskjellige størrelser, farger og materialer, og les også om de ulike egenskaper for å finne et varmeteppe som egner seg for deg. Du får høy kvalitet i både design og teknologi, og så kan du være helt trygg ved å bruke teppene uten å bekymre deg for overoppheting.