Har dere akkurat flyttet? En av de tingene jeg liker best med å flytte er å finne ut av alle de tingene som skal til for å skape et nytt hjem dit man har flyttet. Akkurat det kan bety forskjellige ting for forskjellige mennesker, men i bunn og grunn handler det om å finne noen ting som kan markere at man akkurat har startet et nytt kapittel.

Det å kjøpe en fint billig postkasseskilt kan være en av de tingene. For det å gå ned å hente posten, eller kanskje til og med avisen, er noe av det som kan bli til et hyggelig rituale der man bor. Kanskje det bare er ned trappen i oppgangen for å hente den, kanskje det er å gå ti mener til postkassen fra huset eller kanskje man bor så langt ute at man skal gå en liten tur for å hente posten

Det å skaffe seg et billig postkasseskilt kan være en fin måte å markere at man har flyttet inn på og noe som kan gjøre at man føler seg litt mer hjemme enn man ellers hadde gjort, når man går ned for å hente posten.

Gjør det lettere å overtale ungene til å hente posten

Vi som har vokst opp på landet vet at postkassen ikke nødvendigvis er rett utenfor døren. Derfor er det en ting som foreldre ofte setter på listen over oppgaver ungene skal gjøre for å få ukepenger. Det er et konsept jeg er fan av, og faktisk også var fan av da jeg var liten. 

Som voksen kan man gjøre det mer motiverende og hvis barna er i tvil om hvilken postkasse de skal hente posten i kan det bli en ting de er nervøse for. Der kan det å kjøpe et billig postkasseskilt være en billig måte å skape litt sikkerhet på.