Ønsker du å bevare følelsen og lukten av sommer?

Det er ingen tvil om at sommeren er over selv om vi alle sammen allerede ønsker oss tilbake. Kveldene er mye mørkere. Morgenene er mye mørkere. Det er kaldere, mer vind, mer regn og alt det der. Høsten er her. Vinteren er neste. Sånn er det bare. Men hva kan vi gjøre for å bevare sommeren litt lenger, eller kanskje til og med gjennom hele vinteren? Vinteren her oppe er lang og mørk og det gjelder å holde humøret oppe så godt vi bare kan for å komme igjennom den mørke tiden, uansett hvordan vi velger å gjøre det.

Sommerlukt gir godt humør

Det er ikke mulig å komme gjennom vinteren uten å bli litt påvirket av mørket, men ved å bevare lukten og følelsen av sommer kan vi gjøre det litt lettere for oss selv, så hvorfor ikke investere i noe som både gir bra inneklima og god sommerlukt?

Velg den lukten du liker aller best

https://www.coolpriser.no/shop/frontpage.html kan du se masse forskjellige lukter og finne akkurat det du har mest lyst på. Det kan hende at din følelse av sommer er en mer tropisk variant, eller en mer klassisk Europeisk eller skandinavisk sommer. Uansett hva du liker best er det en sommer-lukt til deg også. Jeg liker de klassiske luktene som rose og sitron aller best.

Tror bare det er det som er sommer for meg og vi har aldri egentlig reist til noen tropiske steder, så selv om de lukter godt er det ikke sommer det lukter for meg. Sitron og rose er derimot akkurat det sommer er for meg. Sommer i Italia, Frankrike eller bare i Skandinavia. Helt herlig. Air Wick er selvfølgelig ikke the real deal, men det er ganske nært og det at den har flere funksjoner er helt perfekt.