editorial

Synes du kanskje terrassen eller balkongen begynner å se litt vel trist ut? Da er det kanskje på tide å friske opp litt. Her skal vi se litt nærmere på hva du bør fokusere på, og hvordan du enkelt kan få fra trist terrasse til luksusfølelse. Det trenge ikke å være så vanskelig som du kanskje tror. 

Luksusfølelse på terrassen 

Det handler om å skape luksusfølelse på terrassen! Det er heldigvis noe man kan gjøre med ganske få grep. Det er jo sånn at terrassen eller balkongen blir et ekstra rom i sommerhalvåret når det er mulig å sitte ute og kose seg. Det gjør også at man skal behandle det som et ekstra rom som skal innredes og ha en stil.

skyvedører terrasse

Du kan nesten ikke unngå å se all den overdøvende balkonginspirasjonen på sosiale medier, og her er det mange gode tips å hente. Lekre kurvmøbler, masse planter og funksjonell innredning, gjør at terrassen blir mye mer innbydende å bruke. Sørg også alltid for å ha pledd og puter tilgjengelig, så det er hyggelig å være der selv om det begynner å bli litt kjølig om kvelden. Det er enkelt og resultatene kan være svært imponerende! 

Kanskje på tide med nye skyvedører? 

En annen ting som umiddelbart kan gi en oppfriskning på terasssen er nye skyvedører terrasse. Det føles bare ikke like lekkert med gamle, knirkete skyvedører som ser slitte ut og som er vanskelig å åpne og lukke. Det blir me mer funksjonelt og enkelt med nye, lekre skyvedører, og det kan gjøre en stor forskjell hvis du vil ha det lille ekstra.

Det ser jo også bare mye penere ut med nye, blanke skyvedører som har det uttrykket du vil ha – og det er heller ikke så vanskelig å skifte dem ut som du kanskje tror. Dermed kan du få luksusfølelsen på terrassen.