Trenger borettslaget ditt en låsesmed?

Når man er leder for et borettslag er det mange forskjellige typer ansvar som hviler på deg. En av de ansvarene som kanskje er aller viktigst er ansvaret som dreier seg om sikkerhet. For sikkerheten i eiendommen påvirker alle som bor der, store som små. Hvis du ønsker å se hav en låsesmed kan hjelpe med kan du gå inn på https://www.norlaas.no/.

Sikkerhet er en av de aller viktigste tingene med det stedet man bor, for det å oppleve innbrudd kan være veldig traumatiserende. Som borettslag er det derfor viktig at man ikke bare sikrer inn til bakgårder, men at alt fra hoveddører til vaskekjeller til bakgården og alle leilighets-dørene er sikret på en måte som gjør at sjansen for innbrudd minimeres.

Be om en befaring

Å jobbe preventivt med sikringen av boligen din er noe av det beste du kan gjøre for å sikre borettslaget ditt mot innbrudd. Når det kommer til å sikre et borettslag er det å tenke preventivt enormt viktig.

Det å be om en befaring, der en låsesmed kommer ut på befaring, går igjennom hele eiendommen og vurderer risikoer og behov og som helhet og deretter finner en god løsning for å unngå innbrudd og andre akutte situasjoner, er helt klart veien frem. Det er faktisk utrolig viktig. For hvem ønsker seg vel innbrudd?

Hvis du likevel blir utsatt for innbrudd

Hvis man ikke har snakket med en låsesmed og plutselig opplever innbrudd i borettslaget er det flere ting som nok kommer til å skje etterpå. Å akutt bytte lås er den ene og det å komme tilbake på en full befaring sånn at sikkerheten kan oppgraderes er den andre. Det er en ting som kanskje føles overflødig før man opplever innbrudd, men det er det ikke og det er bedre å være ute tidlig!