Når du som privatperson skal sende en pakken tenker man kanskje ikke så mye over hvilke muligehter man har, men man går liksom bare på posten og poster pakken der og betaler det i porto som de ber om. Sånn var det da vi var små og det er sånn vi har sett foreldrene våre gjøre det i alle år. Jeg tror det er derfor så mange av oss ikke engang tenker over at det for eksempel finnes UPS access points der man kan sende pakker.

Når man skal sende pakker, og kanskje særlig når man skal sende pakker til utlandet har man mange flere og virkelig gode muligheter enn bare å gå ned på det lokale postkontoret. Bittelitt søking på nettet gjør at man fort finner ut at man for eksempel også kan sende pakker til utlandet via UPS access points. 

UPS access points er steder der man kan både hente og levere pakker man sender gjennom UPS og det er mange ganger mer gunstige priser når man bruker den typen firmaer, enn det er når man bare går etter den vanlige posten, fordi den bare opererer innenfor Norges grenser og derfor skal gjennom flere systemer.

Send hyggelige pakker til venner som bor i utlandet

En av fordelene ved at UPS access points finnes og det derfor er lettere å sende pakker billig til utlandet, er at man lettere kan sende ting til dem man er glad i. For pandemien holder oss fra hverandre og når man ikke vet når man kommer til å sees igjen er den typen ting ekstra viktige.

Det å sende pakker til dem man er glad i er noe som vi alle sammen ønsker å gjøre, men prisen står ofte i veien. Heldigvis behøver det ikke å være sånn lenger, for det finnes bedre muligheter og det er noe jeg har brukt mange ganger nå.