Velg en trafikkskole som lærer deg mer enn å bare kjøre bil, men som vil gjøre deg til en god bilist

Gode vaner starter tidlig. Og det gjelder ikke bare barn, men for voksne også. For hver gang vi lærer noe nytt og begynner fra null handler det nesten like mye om å etablere gode vaner fra start, som det gjør å lære det man skal lære.

For hvis man for eksempel skal lære å kjøre bil handler det jo om så mye mer enn det å bestå på oppkjøring. Det handler om at man skal bli en god og trygg bilist. Og hvis man vil det, så handler det om å få inn skikkelig gode vaner fra start, sånn at man stater på riktig måte. 

Hvilken lærer og hvor pedagogisk den tilgangen læreren har er, har en utrolig stor innvirkning på hvordan du lærer å kjøre og hvilke vaner du bygger opp. Hvis du velger å øvelseskjøre ved siden av kan det også være smart å snakke med læreren din om hvordan man gjør det på en god måte sånn at man ikke lærer dårlige vaner fra foreldre som har kjørt lenge.

Bli klar til å kjøre opp med ekstra god veiledning

Å finne riktig skole er ganske avgjørende for hvor gode vaner man får kommet seg fra start med. Vi fikk anbefalt  https://www.rognetrafikkskule.no/ da datteren vår skulle ta lappen tidligere i år og både hun og vi har hatt en veldig god opplevelse.

Vi fikk god veiledning til vår rolle i jobben med å ha henne med ut på øvelseskjøring og hun følte seg trygg både med læreren sin og med oss, noe som gjorde at hun besto med glans da hun skulle ha oppkjøring. Vi ble veldig bevisste om hvor mye det handler om å være en trygg og god bilist allerede fra begynnelsen.