Midlertidig oppussing av barnerommet

Barnerommet er et rom alle foreldre gleder seg til å pusse opp – helt til dagen kommer! Vi går rundt og venter på et barn i mange måneder, og mange forberedelser skal til. Så snart de fleste finner ut av kjønnet på babyen, så setter vi til med oppussing av barnerommet. Da skal ofte rommet males rosa for jenter for eksempel, og dekoreres deretter. 

Men det stopper sjeldent der. Når barnet blir noe eldre, og vil bestemme litt selv, så pusses gjerne rommet opp igjen. Og som om det ikke var nok, så blir barna fort voksne og vokser ut av fasen der de liker prinsesser og superhelter. Oppussing blir altså igjen et tema. Det blir fort slitsomt og dyrt for deg som forelder. Det er derfor wallsticker er en så fantastisk oppfinnelse, og dette er noe du bør se nærmere på!

Wallsticker redder dagen

Vi vil jo selvfølgelig ikke nekte barna å få rommet sin personifisert. Alt vi ønsker er å innrede barnas rom etter deres ønsker på enklest mulig måte. Velger du en wallsticker har du kommet langt på vei. Dette er rett og slett noe så enkelt som et klistremerke som kan plasseres rett på veggen. Når ditt barn har kommet ut av fasen der for eksempel superhelter er kult, men heller vil ha en fotballstjerne på veggen, så river du bare ned en wallsticker, og henger den andre opp. 

Så enkelt som det er det med wallsticker, og den redder virkelig dagen. Der du kanskje har gått og grudd deg til å pusse opp barnas rom til stadighet, så gir wallsticker deg muligheten til å få unna prosessen på bare få minutter. Heng opp et nytt klistremerke i stedet for å male og lime på tapet. Wallsticker redder virkelig dagen for oss foreldre!