Er du student i Trondheim?

Det er mange studenter i Trondheim. Kanskje du er en av dem? Både lillebroren og lillesøsteren min bor i Trondheim og har snakket om hvor mange utrolig bra tilbud det er for studenter der. De utgjør en stor del av befolkningen der på grunn av NTNU så det gir jo egentlig veldig god mening at det er sånn.

Hvis du er student er det der med å ha god råd kanskje ikke noe som høres så kjent ut. I hvert fall ikke hvis du sitter med alle utgiftene dine selv og kanskje ikke vil jobbe så mye ved siden av fordi du heller vil fokusere på det du studerer. Det er jo veldig forståelig

Billige tilbud til studenter

En av de postene i budsjettet man ikke har penger til som student er ofte uforutsette utgifter. Finn som student tannlege i trondheim hos for eksempel Valentinlyst tannlegekontor, der de har gode tilbud for nettopp studenter. Det at man ikke har råd til å sette penger til side til den slags utgifter er forståelig, men ikke særlig betryggende.

Mange kan få hjelp av foreldre til å betale det, men mange kan ikke det, så det er bra at det finnes rimelige muligheter man kan finne. Finn derfor som student tannlege i trondheim hos noen som gir rabatter til studenter, sånn at du ikke behøver å leve på havregryn resten av måneden.

Helse er viktig

Det kan være forvirrende at tannlege ikke er dekket av de samme reglene som vanlig lege er, men man må ikke få inntrykket av at tannhelse er mindre viktig. Eller mer din skyld, enn andre former for sykdommer eller plager. Man må investere i helse og tannhelse på lik linje, for begge deler er store indikatorer på helse og velvære og det er når man er ung at det er viktig å få inn gode vaner.