Det er mange forskjellige måter å skape flotte barnerom på og så utrolig mange morsomme elementer man kan kjøpe i forskjellige butikker som sammen kan skape et spennende konsept hvis man setter det sammen. Jenta får er besatt av fisk og alt som har med havet å gjøre, så nå har vi bestemt oss å lage rommet hennes med undervanns-tema ved å bruke fototapeter.

Ved å bruke fototapeter kan man lage en mye mer realistisk følelse av temaet enn man kunne hvis man bare hadde brukt maling. Vi har valgt fototapeter fra sohu-shop og skal sette de opp den kommende helgen og gleder oss veldig til å presentere det for datteren vår.

Vi har brukt tekstiler, maling, lys og andre elementer i rommet til å skape temaet som en del av alt i rommet og hun har selv vært med på å velge ut noen av tingene. Det er fint å ha henne med sånn at hun får følelsen av å delta, for det er jo tross alt rommet hennes.

Et rimelig, men godt alternativ

Det å bruke fototapeter er en virkelig god måte å gjøre store endringer på hvis man ikke har lyst eller mulighet til å bruke masse, masse penger på å pusse opp barnerommet. Man får virkelig mye valuta for pengene når man velger å bruke tapeter og trenger derfor ikke å bruke så mye penger på alt mulig annet, for det er tapetene som virkelig gir liv til temaet og gjør at det føles ekte.

For barn er det mer opplevelsen som spiller en rolle enn at det er masse ting der, og hvis man går etter opplevelsen er det absolutt mye for pengene når man velger å bruke tapeter til å innrede rommet til barna med. og hvis det skifter interesse er det rimelig å bytte det igjen!